0715233485 info@biggg.nl

Links

Small Bands

Bij Small Bands boeken we uitsluitend kleine bands. Klein, omdat ze weinig ruimte innemen, zowel qua podium als geluidsvolume, echter groot als het gaat om kwaliteit, prestaties en professionalisme.


ProKwadraat

ProKwadraat organiseert evenementen en groepsuitjes en bedenkt en voert projecten op het gebied van toerisme, cultuur en vrijetijd uit. Vol creativiteit en enthousiasme.


Pasadena

Hét boekingskantoor voor entertainment in Nederland en daarbuiten, voor events, bruiloften, recepties, verjaardagen, bijeenkomsten, festivals sponsoring of andere evenementen. Pasadena heeft al ruim 30 jaar ervaring met het boeken en organiseren van optredens en evenementen. De bands die Pasadena aanbiedt zijn aan een strenge selectie onderworpen om zo de kwaliteit voor ú te kunnen garanderen!


Stichting Cultuur Toerisme en Vrije Tijd Zuid-Holland

De Stichting Cultuur Toerisme en Vrije Tijd Zuid-Holland heeft tot doel het stimuleren van cultuur-, vrije tijd en toerisme in Zuid-Holland op vlakken waar op dit moment nog geen initiatieven op provinciaal niveau worden ontplooid. CTV Zuid-Holland wil op een aantal fronten de lokale initiatieven gaan verknopen tot een provinciaal geheel. Kortom, CTV Zuid-Holland springt in het gat waar anderen niet aan toe komen of waartoe niemand zich geroepen voelt.


Leiden Legends

Op Leidenlegends.nl verzamelen wij clips die door muzikanten uit de Leidse regio tijdens de corona crisis zijn gemaakt.